Werken bij Meester Baars

De Meester Baars is op zoek naar een enthousiaste collega die drie dagen bij ons voor de groep kan staan. Het betreft 3 verschillende groepen; groep 7/8, groep 5/6 en groep 1/2. We gaan graag in gesprek met je over de mogelijkheden. 

Je kan ons ook zonder vacature aanschrijven. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een Jenaplandiploma. Wij waarderen wel dat je onze visie onderschrijft en open staat voor onze werkwijze. Indien je interesse hebt en meer zou willen weten over onze school en eventuele mogelijkheden, kan je contact opnemen met directeur Judith Kuipers. 

Voor stages in de klas of facilitaire stages buiten de klas ben je ook van harte welkom. Je kan hiervoor contact opnemen met onze stage-coördinator Angelica Boetting.  (
angelica.boetting@rvko.nl). 

Helaas hebben wij op dit moment geen vacatures voor onderwijsassistentes. Graag verwijzen wij je voor deze functie naar onderstaande gegevens van ons bestuur de RVKO.

Vacatures op de overige scholen van ons bestuur worden gepubliceerd op de website van de RVKO. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met Marjolein Sponselee, 010-4537500. 

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl