Ben jij onze nieuwe superheld? Vacature voor schooljaar 2023-2024

Vind jij nieuwsgierigheid, samen, verantwoordelijkheid, liefde en creativiteit net zo belangrijk als wij? Ben je in voor een feestje? En hou je van samen werken aan betekenisvol onderwijs? Dan zoeken wij jou! De Meester Baars zoekt namelijk voor het nieuwe schooljaar 2023-2024 nog een nieuwe fulltime stamgroepleider. De invulling van de vacature kan zowel door 1 fulltimer worden ingevuld of door twee parttimers. 

Wij staan open voor enthousiastelingen die nieuwsgierig zijn en graag kennis willen maken met onze school en werkwijze. Je kan ons dus ook zonder vacature aanschrijven. Je hoeft (nog) niet in het bezit te zijn van een Jenaplandiploma. Wij waarderen het wel dat je onze visie onderschrijft en open staat voor onze werkwijze. Op onze school is voor schooljaar 2022-2023 de NPO arbeidsmarkttoelage van toepassing. Dat betekent een extra salarisverhoging van 8,5% per maand. 

Indien je interesse hebt en meer zou willen weten over onze school en eventuele mogelijkheden, kan je contact opnemen met directeur Judith Kuipers (judith.kuipers@rvko.nl). 


Stage? 
Voor stages in de klas of facilitaire stages buiten de klas ben je ook van harte welkom. Je kan hiervoor contact opnemen met onze stage-coördinator Diana van Bijlevelt als je een HBO opleiding volgt (
diana.vanbijlevelt@rvko.nl). Als je een MBO of andere opleiding volgt, kan je contact opnemen met Inger van Dulmen (inger.vandulmen@rvko.nl). Zo ook voor snuffelstages kan je contact opnemen met Inger. 

Vacatures op de overige scholen van ons bestuur worden gepubliceerd op de website van de RVKO. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met Marjolein Sponselee, 010-4537500.

Welkom op de Meester Baars!  

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT