Wij zoeken nog een nieuwe collega voor schooljaar 2024-2025

Vind jij nieuwsgierigheid, samen, verantwoordelijkheid, liefde en creativiteit net zo belangrijk als wij? Ben je in voor een feestje? En hou je van samen werken aan betekenisvol onderwijs? Dan zoeken wij jou. De Meester Baars zoekt namelijk voor schooljaar 2024-2025 nog een nieuwe stamgroepleider. Geen ervaring nog met Jenaplanonderwijs, maar sta je wel open voor onze visie op onderwijs, dan ben je uiteraard ook welkom! Op onze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing. Dat betekent een extra salarisverhoging van 8,5% per maand. 

Indien je interesse hebt en meer zou willen weten over onze school en eventuele mogelijkheden, kan je contact opnemen met directeur Judith Kuipers (judith.kuipers@rvko.nl) 

Stage? 
Voor stages in de klas of facilitaire stages buiten de klas ben je ook van harte welkom. Je kan hiervoor contact opnemen met onze stage-coördinator Inger van Dulmen (inger.vandulmen@rvko.nl). Zo ook voor snuffelstages kan je contact opnemen met Inger van Dulmen.  

Welkom op de Meester Baars!


PS Vacatures op de overige scholen van ons bestuur worden gepubliceerd op de website van de RVKO. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met Marjolein Sponselee, 010-4537500.
 

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT